12 luftige leiligheter ved Stokkavannet

Velkommen til den grønne bydelen Madla! Her bor du godt og komfortabelt med høy standard, samtidig som nabolaget er rigget for en frisk og aktiv livsstil. Møldalhagen B1 består av to kubehus med seks leiligheter i hver, totalt 12 romslige endeleiligheter. Leilighetene har en størrelse på 75-108 m2 (BRA). Hver etasje består av to leiligheter, alle med vinduer vendt mot tre himmelretninger. For mer informasjon om prosjektet og området kan du klikke her.
FERDIGSTILLELSE AV PROSJEKT - 1. KVARTAL 2020

Prosjektets kvaliteter

Interior-2

Godt bomiljø

I Møldalhagen B1 blir det romslig, lunt og trivelig. Leilighetene leveres med terrasser i første etasje og hagestuer i 2-3 etasje. Hagestuene er utstyrt med praktiske foldedører som gjør dette til et meget fleksibelt rom som kan åpnes nesten helt opp.
17_stokkavatnet_1

Naturskjønt nærområde

Med bolig i Møldalhagen B1 har du noen av Stavangers flotteste turområder like utenfor døren. Ta deg en gåtur og sjekk ut Store Stokkavatnet, Hafrsfjord eller nyt dagen på golfbanen like borti gata.
15_lekeplass_2

Stort felles uteområde

Området har variert bebyggelse, med rekkehus, eneboliger og ulike leilighetsbygg som sammen skaper et spennende bomiljø. Byggene er omgitt av et grønt parkområde, med stisystemer, sykkelparkering og trivelige samlingssteder. 

Kart og bilder fra nærområdet

Sigdal_Optima_Hvit
Kjøkken fra Sigdal
17_stokkavatnet_1
Ved stien – Store Stokkavatnet
3S4B2097_low
Fra Stavanger Golfklubb
shutterstock_284518508_low
Shopping på Amfi Madla
Strand_shutterstock_133463087_mini
Flotte turmuligheter langs Hafrsfjord
14_lekeplass_1
Flotte felles uteområder
preview2
Oversiktsbilde – B1 nærmest til venstre
DSC_0247
Solnedgang ved Store Stokkavatnet
_DSC2051
Fra Ragbakken – like over veien