Velkommen til den nye grønne bydelen Madla

Møldalhagen B1 ligger i et rolig og velatablert nabolag, rigget for en aktiv fritid. Like utenfor døren finner du varierte opplevelser for alle, uansett preferanse. Alt fra rolige turer ved vannet til makspuls på treningssenteret. Med en bolig i Møldalhagen B1 har du et flott utgangspunkt for både urbane gleder og naturskjønne opplevelser.
Sykkeltur
0 meter
Bading
400 meter
Gåtur
0 meter
Trening
800 meter
Buss
100 meter
Handel
600 meter
Spistested
500 meter

Områdets kvaliteter

En hyggelig handel

Det er kun en kort spasertur til lunsj, venninneshopping eller innendørs trening på Amfi Madla som har over 80 butikker. Ser du etter noe ekstra godt til lørdagsmiddagen kan Mega friste med det beste fra havet og åkeren! 

Turmuligheter

Turen rundt Store Stokkavatnet er en slager til alle årstider. Golfrunden hos Stavanger Golfklubb kan avsluttes med et godt måltid i restauranten, kun en kort spasertur fra Møldalhagen. Ellers er mulighetene mange – sykkeltur til Møllebukta, helgehandel på Amfi Madla. Her er det plass til både late dager og høyt aktivitetsnivå!

Et godt måltid

Nyt fine dager og god hjemmelaget mat i hagestuen eller terrassen sammen med venner og familie. Kos deg med lekre retter og et rikt kulturtilbud i sentrum, eller finn ro og fred i eget selskap med litt medbragt ute i det fri, under åpen himmel.

Kart og bilder fra nærområdet

Kjekke hagestuer
Kveldsstemning
Luftig inne
Lekeområder
Uteområder
Amfi i nærheten
Grønt nabolag
Nytt nabolag
Etablert område

Interessert? Ta kontakt med megler!

Leiv Inge Stokka • Tlf. 952 10 773 • Epost: leiv.inge.stokka@em1sr.no