Moderne boliger i et attraktivt område

Møldalhagen B1 består av to kubehus med seks leiligheter i hver, totalt 12 romslige endeleiligheter. Leilighetene har en størrelse på 76-107 m2 (BRA). Hver etasje består av to leiligheter, alle med vinduer vendt mot tre himmelretninger. Alle leilighetene er utstyrt med terrasse eller hagestue. Nyt fine dager og god stemning fra hagestuen eller terrassen sammen med venner og familie. 

Prosjektets område har variert bebyggelse, med rekkehus, eneboliger og ulike leilighetsbygg som sammen skaper et spennende bomiljø. Byggene er omgitt av et grønt parkområde, med stisystemer, sykkelparkering og trivelige samlingssteder.

Hagestue med fleksibilitet

Interior_20190211
Med foldedører i glass som enkelt kan lukkes og åpnes, kan du selv bestemme om du vil nyte sol
og finværet ute, eller øke plassen inne fordi familie og venner kommer på besøk.
Hagestuen leveres med varmekabler og 30x30 fliser.
car
Lukket parkering
flower
Terrasser & hagestuer
plan
Størrelser: 76-107 KVM
compass
Vinduer på tre sider

Kjøkken fra Sigdal

Skreddersydd norsk kvalitet! Leilighetene leveres med kjøkken og bad i Sigdal modell Vidde i hvit høyglans med Laminat benkeplate og stål håndtak. Dette er en moderne modell som vil bygge opp under det tidløse uttrykket i leilighetene.

En kan selvsagt bytte til andre modeller innenfor samme prisgruppe, og alle leilighetskjøperne vil bli invitert inn til et møte der en kan få skreddersydd kjøkkenet etter ønsker og behov.
Sigdal har produsert kjøkken og kjøkkeninnredning i mer enn 60 år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelke for et av Norges mest velrennomerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.
Sigdal_Optima_Hvit